face down - the red jumpsuit apparatus

Do you feel like a man when you push her around? Do you feel better now as she falls to the ground? Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end. As your lies crumble down, a new life she has found. drogar den låten just nu ... :RR vill bara säga tack för dagen Jennifer & Elin .. och fick lite presenter av Jennifer , tack gmn<3 hade tänkt att takort på det och lägga upp men mobilen är död och bloggen cepar så där igen ... -.- aja nu ska jag plugga på tyska provet tills imorgon.. puss joline

made for you

inte bloggat på ett tag nu. beror på att det har hänt lite skit, så har helt enkelt inte orkat. inte för att jag mår bättre nu, men det är bara att försöka vara stark. iaf så sov jag hos joline i fredags, och sen var jag galet snäll och hängde med på hennes konfirmations skit i 5 timmar, lite lagom tråkigt sådär :o och idag kom hela familjen hit för att fira min kära mamma som fyller 45 år imorgon, grattis mami! har inte ngt mer att säga nu tror jag inte, ska nog snart sova, är ganska trött efter helgen. vi hörs! puss agnes

albrim voltar, kolla;)

nu cepar inte min dator längre så nu kan jag lägga in klippet där albrim voltar! lägger in de andra också för jag har tråkigt;) snart åker agnes härifrån och jag kommer sakna hon dirr... :(
imorgon spelar jag match , vi möter kållandsö , får hoppas vi vinner , sen efter de ska jag jennifer och elin kolla blanks match. sen ska vi antagligen va med han , blir väl trevligt ..:)
här har ni iaf klippen, men ni får vrida på huvudet ;)


cepe blogg

DAMP PÅ BLOGG.SE! min gamla dator cepar , så kan inte lägga in bilder på bloggen förtillfället.. agnes får väl fixa det hemma hos sig imorgon , för vi hade tänkt att lägga upp ett videoklipp när albrim gör bakåtvolt, fett grymt;) och när agnes adnan och albrim leker i snön av någon anledning, haha snön va så djup att hela albrim försvann ;dd hahahh tack för dagen iallafall. nu ska joline och agnes mysa i sängen .. ska upp tidigt imorgon har konfa.. ;) puss joline&agnes

sick

hejhej, jag är sjuk idag..
orkade verkligen inte med praoen idag så struntade i det,jag hade huvudvärk.
så har tillbringat den senaste timmen till att städa rummet (det behövdes!) men hittade tyvärr inte golvmoppen elr va det heter så får tvätta golvet senare :)
känner att det kommer bli en ganska chill dag , och de kan jag behöva eftersom jag inte kommer få någon sovmorgon på hela helgen. stackars mej!
bläddrade runt lite på ellos förut hittade dom här sjukt "snygga" kängorna ...


är jag den enda som tycker kängor är sjukt fult? dom här va extra fula också, ush!


100 kronor rikare;)

helluu,  förmiddagen idag har inte vart så olik dom 2 andra senaste dagarna, barn överallt förklarar de mesta..
sen efter praoen åkte jag in till skara skulle nämligen va med besa och jonathan , men besa va tvungen att gå hem till sig för att "städa" så jag följde med henne, så skulle vi komma till tellus där jonathan väntade..
men det hände en grej så jag ville inte gå dit.
istället låg jag och besa i hennes säng medans albrim (hennes bror) underhöll oss, elr aa jag då eftersom besa sov.. ;)
tjänade 100 kr eftersom albrim underskattade min styrka hehe..
han sa att ifall jag klarade 3 armhäv(täta , vilket är jätte jobbigt) så skulle ja få 100 kr , haha såklart så klarar jag de(HHHHH)
puss joline

complicated

kärlek är svååååååååååååååååååååååååårt

var bara det jag ville säga :)

puss agnes

barnbarnbarn - they make you smile

ustliten som fan.. nu är de baaara 3 dagar kvar i "helvetet" alltså dagis ..
men ändå älskar jag att va där, liksom dom dömer en inte för hur man ser ut , man kan va ful och fet men dom älskar en lika mycket, det är verkligen något speciellt med barn , okej nu kanske jag låter som någon jävla poet eller något men ja tycker det, dom har såna personligheter, dom skäms inte för något liksom..
åååh, ja avgudar dom! ;)
men nu ska jag hoppa i dushen och sen ska jag ta på ansiktskräm , sen blire sängen . loveit!
puss joline

a whole new world

ohjäääää, jag äger verkligen på att blogga! lr inte, känns bara som om det är joline som gör inlägg, men det är ju roligare att läsa hennes så :)
nu har ju iaf skolan börjat, ganska kul att vara tillbaka ändå, har saknat alla!
och imorgon ska jag spinna med mamma, haha vi får väl se hur det går.. ;)

nu ska jag fortsätta kolla på "vänner", galet kul.

puss agnes

smyckeskit


http://stockholmsjenna.blogg.se/2010/february/tavling-med-priser-fran-tiffany.html
jaa, nu är de väl bara att hålla tummarna på att just jag vinner! puss joline

första prao dagen avklarad

fattar inte att jag överlvde dagen!
en hel dag med massa små ungar runt bena på mig, jag över driver inte, dom klängde på benen minst 5stycken!
omg..
ah bara 4 dagar kvar nu då ... ush! längtar inte till helgen heller, eftersom jag har konfa på lördag så måste jag på gudstjänst på söndag, inga sovmorgnar för mig inte...
men hoppas jag kan hitta på något roligt i helgen , riktigt sugen på att va med jennifer ? (a)
iaf, träningen idag va sjuuuuuukt jobbig, hade typ fys i 45 min och sen 45 minuter handboll ... så hade ja ont i knäna och typ halvkramper i foten .. som jag klagar...
men kan äta med gott samvete nu iaf! :)
nu ska jag lägga mig i sängen och plugga kemi , lägger väl in något senare ikväll , puss joline


kort uppdatering

sitter här med elin , vi väntar på att maten ska bli klar så att vi kan baka, mummssss.
får se va det blir men de blir väl något gott:)
kolla gärna in på elins ebbas och alvas blogg  ; www.ebbaelinlantz.blogg.se värd att kolla!:)

jag = skotta, nej tack!

gaaaah, skottade halva garage uppfarten nyss, fyfaaaan va jobbigt!
ska snart kila till elin får väl se vad vi hittar på ,eftersom mamma dampar så jag får inte åka in till skara idag så kunde inte va med agnes.. -.- 
menmen , imorgon börjar skolan igen, men inte för vår klass, vi har prao sjukt gött, ska praoa på dagis , chill som fan!:d
laddar upp bilder på vad jag köpte i stockholm , hittade inte så mycket tyvärr..
och ursäkta bildkvaliten , min kamera är sönder...


tröja från bikbok med knappar där bak

t-shirt från monki, 40 kr rena fyndet! (blev väldigt skrynklig på bilden)

svarta jeans från bikbok , knapparna där nere va väldigt fult men det ser bättre ut när man har på sig dom ..

puma mjukisbyxor från stadium

alla hjärtans dag presenter till min älskade agnes(L)
kan ju inte visa vad de är för då vet hon de , hehe , så hon får väll lägga upp vadde är närhon fått dom ;)


let's crawl back to love

jag har kommit på att jag nästan bara bloggar på kvällen/natten, fast det är nog bara för att jag inte orkar göra det på dagen, också kmr jag aldrig på ngt att skriva mitt på dagen heller (a) haha.
och nu är det typ snöstorm ute, så jag har inte kunnat åka någonstans på hela dagen, jag skulle ju vart med malin, men det hände lite saker, inte mellan mig och henne asså, men iaf sen så fick jag reda på att alla bussar var inställda pga. skit snön, så jag skulle inte kommit in t stan ändå. och bilarna är insnöade på gården. jag blir så jävla sur på allt nu känner jag!
och nu har det även gått en halvtimme på söndagen, så nu är det bara ungefär 23 och en halv timme kvar tills skolan börjar igen, lääääängtar verkligen.. inte. hoppas att jag blir helt insnöad så att jag slipper det också, skulle vara himla skönt tkr jag. och joline kmr ju inte vara i skolan på hela veckan heller, eftersom deras klass har prao, och då kmr skolan bli ännu tråkigare än vad den redan är -.- men jag siktar som sagt in mig på bättre tider, som t.ex. helgen, och sedan våren och efter det så kmr ju äntligen den efterlängtade älskade sommaren! har nog aldrig velat ha sommar eller bara värme så mkt som nu asså.
och just det ja, nu har även jag skaffat bloglovin, så jag tkr att ni ska följa våran blogg, så följer vi din :)

men nu ska jag kolla på The Fast and The Furious: Tokyo Drift, nu kanske ni tänker att det är en killfilm, men jag tkr faktiskt att den är sjukt bra ändå, som alla andra Fast and The Furious filmerna.

ha det gött!

puss agnes


bloglovin , "premunera" på oss om ni har lust

nu har jag blivit medlem på bloglovin , så nu ska jag börja följa bloggar, och ni får gärna börja följa våran blogg med.
kanske inte är den bästa för tillfället, men vi började ju precis ..
när vi fixat header , som blir någon gång i veckan förhoppningsvis så kommer nog det hela bli lite lättare.. ;)
just nu sitter jag hemma hos storebror ska snart äta någon kalops ?
sen ska vi åka till barkaby köp center eller något.. sen börjar vi resan hemmåt.. wiiiie, 5 timmar i bil .. haha ush.
får väl utnyttja den tiden till att plugga lite kemi , fattar ignenting, massa skit om kol . räcker det inte med att veta att man använder kol när man grillar? ;o
jag kommer liksom inte ha användning av jävla metan och propyn och massa skit..
bara onödig energi vi lägger ner på sånt... ;o
men nu ska jag sluta klaga eheh ..
puss joline

ignorance is your new bestfriend

den här dagen har inte direkt vart den roligaste.. vart hundvakt hela dagen, visserligen åt mina egna hundar, men lika tråkigt ändå. dom bara gnäller och vill ut hela tiden, och dom kan aldrig vara stilla, springer runt typ hela tiden, värre än små barn!
men nu ska vi inte klaga mer utan tänka på roligare saker, som att jag t.ex. kanske ska vara med min älskade malin imorgon, ngt som jag tkr ska bli himla kul :)!
och på söndag ska jag somsagt vara med joline, har för mig att hon nämnde det i ett tidigare inlägg? massa kul kmr det bli iaf.
på måndag börjar ju också skolan igen, ska väl bli kul att träffa kompisarna och så, men jag ser inte direkt fram emot lektionerna. menmen, det är bara att tänka att det snart är helg igen så brukar tiden gå lite fortare!
plus att jag vill ha sommar mer än ngt annat just nu, är så jävla trött på vintern. skiten försvinner ju aldrig! och jag är nästan säker på att jag inte är själv om att tycka det. och allt är mkt roligare på sommarn, när man är helt brunbränd och kan gå i bara shorts och linne. det är det bästa som finns enligt mig!

men nu ska jag inte störa mer, dröm sött och vakna törrt (a)

puss agnes

number 1

vet att låten är gammal , men som jag ääääääääääääääälskar den!
den får mig alltid på bra humör!
sitter nu och försöker klura ut hur man sätter in sin jävla header till bloggen , trodde jag hade klarat de, men nene..
hitttade inte rätt ställe.. omg jag får damp!
ska väl sätta på låten så ja blir glad;)
puss joline

onödig rubrik ... ;)

hejhej, sitter här hemma i storebrors 2:a i STOCKHOLM..
love it!
jag och mor min va inne i stan och shoppade idag medans lilla syster och pappa gick på alvin och gänget 2 , hehe ;)
köpte lite saker, hittade inte så mycket tyvärr..
bilder kommer på det jag köpte men just nu är jag ju som sagt hos storebror så kan inte ta.. ;)
ikväll blir det väl att se på teve, och imorn , vet jag inte? kommer väl ta sovmorgon och sen så beger vi oss nog hem till trista skara..
ska iallafall vara med agnes på söndag, alltid lika kul!<3
puss joline

fight for this love

tjaaaaa bl0ggäään!
har inte så mkt att säga idag mer än att gårdagen var mkt lyckad, som jag spenderade med matilda, vi fotade lite, lägger nog upp några bilder när hon har skickat dom.
annars har jag inte så mkt mer att säga förutom att jag har det galet tråkigt och ligger och drogar en sjuuukt bra låt.
fight for this love - cheryl cole, och eftersom jag inte vet hur man gör en länksak t youtube, så får ni helt enkelt söka själva (a) haha.

aja, men ta er tid och lyssna, så hörs vi imorgon gott folk!

puss agnes

Stockholm , here I come!

hejj bloggen ..
sitter här hemma och har tråkigt, längtar bara tills vi åker iväg till stockholm!
shopping imrn , yeeeeeey!
kommer vara dåligt med uppdatering för min del eftersom jag kommer hem först på lördag, så ni får nöja er med att det är agnes som bloggar .. ;)
jag hittade min mp3 idag, tur för mig eftersom jag glömde mitt headset till mobilen hos mamma..
(för jag skulle INTE klara mig utan musik i 5 timmar i bil!)
så nu har jag suttit här och fört över alla låtar från min mobil till mp3, funderar på att föra över lite från syrrans också ...måste ju ha mycket musik..hehe.

något jag måste köpa imorgon är jeans mjukisbyxor och vantar!
får väl se vad jag hittar mer ..
men nu ska jag ta och packa lite till stockholm..
puss joline

kort inlägg

sitter här med simon , samma som alltid jag datan och han GTA ..
men snart kommer hans mamma - min faster- och hemtar honom , blir ganska skönt ändå ..
har haft väldigt trevligt med han men när han åker ska jag soooooooooooooooova!
blev ett kort inlägg, men skriver ikv!
puss joline


GULDGUBBEN (L)


så här kul hade jag och agnes idag

drog in till stan med kusinen idag för att moffa donken med agnes och edwin .. gott , men som jag rullar!
hehe..
sen gick jag agnes och simon till öb , för simon tjatade som fan på att få köpa energi dricka, men när vi kommer dit så köper han bara choklad...
och moffare som jag är köper godis, det är det jag lever på ..
sen satt vi i idh och tittade på edwins träning, jag och agnes satt och planerade om ngt jävla lan vi vill ha med massa, men haha keep dreaming, vafan de kommer ju inte bli något av det...
när jag och simon kom hem till mig så blev det det gamla vanliga .. jag datan , och simon gta..
haha vafan , får hoppas inte detta blir någon rutin när vi är , men det kommer det ifall jag känner mig själv rätt;)

haah och mobba inte bilden för jag har två feta jackor på mig! ( ville nämligen inte gå till öb för de va kallt så fick låna simons jacka )
joline och agnes is in love in a "guldiggubbe"

puss joline

life is a highway

måste bara börja med att säga att jag inte fattar blogg.se någonting alls! jag och joline försöker fixa design oh grejer, men det går inte alls bra. men vi får väl ha tålamod och försöka lära oss, för vi är ju trotsallt lite tröga.
och igår kunde jag inte blogga heller, för jag kom inte in ens in på sidan. menmen nu ska vi inte klaga.
iaf, gårdagen spenderades med matilda, det var helt galet kul. vi badade, och där träffade vi oliver, arvid och imer. vi ska nog inte gå in på vad som hände.. haha!
och idag var jag med joline, hennes kusin simon, och edwin, sjukt kul. har verkligen saknat joline :(!
som vanligt så spenderade vi dagen på donken och idh, inget ovanligt alltså, haha. mkt skratt blev det iaf :)

jag känner att jag suger på att blogga också, har ingen fantasi alls :o men ni får stå ut, och läsa jolines inlägg ist :)
men nu ska jag fortsätta att kolla på american idol.

dröm sött alla!

puss agnes


nördar datan ...

hejhej .
sitter nu här med samma uplägg som igår kväll, simon nördar GTA och jag datan ..
hehe.. vaaaaarför förvånar det mej inte?
iaf, idag åkte vi in till skara och va med amanda lite, haha jag amanda simon yohana mattias och någon annan cepe unge blev intervjuade av polisen, haha lite roligt när cepe ungen prata , han bara prata på om massa skit vi bara; whaaat?
så visade sej att han var 18! till utseendet såg de ut som om han va 11 på sättet 40 .. hhaa
han hade typ på sig jävla cowboys byxor, omg!
men nu ska jag inte prata skit;)
träningen idag sööööög, om man ens kan kalla de träning, vi va 6 stycken men alva skadade typ 3 så ett tag va vi bara 3 som körde , haha omg:D
men nu sitter jag och simon  och väntar på att maten ska bli klar så vi kan sitta och moffa chips resten av kvällen ..
det är livet!:R
puss joline

BLOGG.SE ÄR SVÅRT!:(




kolla vilka ehm .. fiiina bilder jag hittade på simons dator!
ah den sista bilden , kan ni ju strunta i att titta på eftersom den är tagen i sommras ..
älskar dej amanda<3

men det va inte det jag tänkte säga, jag fattar inte blogg.se!
tänkte fixa till designen lite, men nehe , det blev bara ännu fulare! kan inte ens ha profil bild eller nåt längre, så ifall de är någon som kan sånt så snälla hjälp! och ni får gärna hjälpa till med header också!
för jag och agnes är ju inte direkt stud på sånt här... ;)
men nu funderar jag på att göra något annat än sitta vid datorn hela kvällen när simon är här ;)
ciaaaao joline


spenderar alla hjärtans dag med kusinen

hejhej bloggen..
sitter här med simon min kusin .
han sitter och nördar GTA på mitt xbox , hehe själv nördar jag dator .. somvanligt..
imorgon åker vi nog in till skara och är med amanda en stund sen har jag träning, sen får vi se vad som händer på kvällen ..
ville bara säga att "festen" i fredags va lyckad och tack alla som gjorde kvällen !
bilder kommer väl när emelie skickat dom , hoppas på snart , eftersom ja inte kan föra över själv på min cepe data ..
och min kamera gick sönder i fredags kväll , lite tråkigt .. men vi ska lämna in den och se ifall de går att laga , håller tummarna!

idag är det alla hjärtans dag, jag haaaaatar det..
speciellt när mitt är brustet ...
mår ganska piss för tillfället , men de blir väl bättre.. och tack alla ni som bryr er och stöttar mig , det betyder!(L)
men nu ska jag va social mot min älskade kusin
puss Joline

alla ♥ dag

okej bloggen, nu är det såhär att jag har nog haft världens tråkigaste alla hjärtans dag.
började med att jag vaknade, åt frukost, fixade mig snabbt för att sedan åka in t stan med bror och hämta hans skidor, eftersom han och hans tjej ska åka skidor i några dagar nu. och efter det så åkte vi till munken och där köpte jag en ros till min mamma, gullig som jag är. och hon uppskattade den, som tur var!
och när jag kom hem, så åkte jag & mamma till lundsbrunn för att inhandla lite mat som vi sedan skulle äta, det blev kalops, mkt gott :)
när vi hade ätit, så hängde jag med och lämnade Oscar hos sin tjej, för att fördriva tiden, eftersom jag typ ruttnar här hemma annars.
och nu sitter jag här med en kopp te i handen och datorn i knät. känns som om jag börjar bli sjuk igen, fast den här gången har jag galet ont i halsen, men vi får hoppas att det går över!

imorgon ska jag somsagt vara med matilda, och då ska vi nog bada, inte gjort det sen i somras, och då får jag använda min bikini, som jag köpte i september, för första gången (a) haha. men det blir nog sjukt kul, som alltid när man är med matilda!

och jag saknar min joline :(!

puss agnes

chaa bloggen



FEST PÅ G!
nu sitter jag emelie jennifer och malin hemma hos emelie och fixar oss till en "fest"
eftersom det inte va ngt parken idag fic vi göra de bästa av situationen och fixa till en egen fest på goif i ardala men lite folk . mys kommer det bli:)
haha och vi känner oss stolta som kunde köpa cider ... fast bara 2.5%, inte för att det kmr bli något drickande för mig men.. ;)
men nu ska emelie ha datan så blev ett kort inlägg, pusss joline
www.yourlifesuck.blogg.se , KOLLA!


sick

dagen började med att jag vaknade upp hos min pappa och mådde inte alls bra. hade så jävla ont i magen, trodde nästan jag skulle svimma av ett tag där asså. men sen efter en stund så kom min kära mamma med lite tabletter, så då mådde jag genast lite bättre. sedan åkte jag hem till mamma och la mig i sängen för att kolla på film, "The Curious Case of Benjamin Button" blev det, den var faktiskt helt okej. efter det så kom min bror Oscar hem, och då spelade vi spel på datan, roligt liv som vi har, haha kul var det ändå.
och idag så var det även sista dagen i skolan innan lovet, även fast jag inte var i skolan idag men.. aja, ska iaf somsagt bli galet skönt med lov nu, det behövs verkligen!

men nu ska jag äta tacos med min kära familj, sen blir det antaglien let's dance. jag tkr inte att det är ett dugg kul, men man får väl offra sig lite för familjen, lr vad säger ni? :)

ha en bra kväll!

puss agnes




bilden är så ironisk


ÄT GODIS VARJE DAG , BLI SOM JAG!

hehe , vet att alla är avunsjuka på mina härliga kurvor ..
imorgon blir det parken med dom bästa.
ifall det nu är? några säger att det är , och några inte..
men vi åker dit och får se hur det blir . ;)
annars blir det väl att åka till ardala och vara med lite folk .
blir ett litet kort inlägg för jag måste plugga lite matte till provet imrn , haha IG här kmr jag;)

puss joline


taggad för träning!

hej bloggen , sitter här redo att åka till träningen strax, kan behövas efter pizzan jag åt förut idag..

ville bara säga att jag och agnes hade tänkt att göra en oseriösfjortis blogg från början..
men sen igår när vi väl hade lagt ut första inlägget kom vi på att vi kanske kunde försöka oss på en riktig blogg?
kan faktiskt bli riktigt kul!
det ända jag är lite orolig för är att jag kommer bli ännu mer data nörd än vad jag redan är .. hehe..
men ni får ursäkta oss nu i början , eftersom varken jag eller agnes är erfarna bloggare ;)
fast agnes va mycket bättre en mig märkte jag alldeles nyss ...
menmen , jag lär mig väl..


puss joline


don't stop me now

tjaaaaaa!
okej, nu ska jag försöka mig på "blogglivet", får väl se hur det går.
menmen, kom iaf hem från skolan nyss, har världens magont, inte kul alls. så det blir nog ingen träning för mig idag heller, blir nog att sova ist. och imorgon är det sista dagen i skolan innan sportlovet, ska bli sjukt skönt med lov nu verkligen! har inget direkt inplanerat, bara måndag och onsdag som jag ska spendera med min porris, alltså matilda. något jag verkligen ser fram emot, var ett tag sen nu. blir säkert att hitta på ngt kul med joline också förhoppningsvis :D
men nu har jag inte så mkt mer att säga, ska nog krypa ner i sängen och försöka sova lite.
take care!

puss agnes


håll ut, bloggen blir bättre

Okej , bloggen kanske inte är det bästa en ..
men om några dagar så har vi nog fixat en header och kommit igång lite mer, så håll ut !
allt går ju inte utav säg självt, man får ju jobba lite fört också , och vi ska allt se till att den här bloggen blir populär..
kaaaaanske kan slå kissie, hehe, bara en dröm . -tyvärr- men önskningar kan slå in , right?
men nu ska jag hoppa ner i sängen med lite plugg... bättre kan det inte bli ...


CHACHA BLOGGEN!

Joline & Agnes börjar blogga, skriv upp det!
tack söta ahmed för namnet (a)
först skulle vi heta suckmyduck.blogg.se hehe, men det va taget, fan för den jäveln ...
så det fick bli det här, menmen.. namnet är inte huvudsaken , vi kommer bli lika kända ändå... :ironic:

vet inte hur VI fick tanken att starta blogg , men så blev det i alla fall .
så se upp sverige , här kommer vi!


xoxo joline&agnes

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0